Street Cars Fest, Barkarby 30-31/8-2008


Det blev en hektisk vecka efter raset på Kjula 23-24 Augusti.
Motorn fick sig en ordentlig genomgång.
Tanken var egentligen att vi skulle åka till Pite den här helgen, men jag blev inte klar med Woken föräns på fredag kväll och vi skulle ha åkt 06:00 fredag morgon för att hinna vettigt. Istället för att lägga oss ner och ta en helg ledigt åkte vi till Street Cars Fest som arrangerades på Barkarby flygfält.
I normala fall är det mest utställningar men nu fanns det ju ett helt flygfält att leka på... =)

Eftersom motorn var precis nyrenoverad ville vi ju gärna se att allt blivit som det var tänkt. Dessutom har vi kört tre säsonger på samma uppsättning slicks så det var ändå dags för nya i vår...
...och vad kan då vara mer passande än att elda upp dom på en bilutställning? =)Jag har ingen aning om hur mycket folk det var där, men det var en hel del.
På söndagen tänkte vi ställa in burnisen klockan 14:00 eftersom det regnat och inte riktigt torkat upp helt, men klockan kvart i två var det så mycket folk som samlats att vi var tvugna att köra ändå. =)
Efter lördagens övningar stegade jag upp 126 meter svarta spår. Efter söndagen stegade Fille upp 130.Ibland kan det bli stressigt på kontoret.
Då är det bra att ha en orginal ratt att krama om.
Varvstoppet är satt till 9200rpm men det kan vara skönt att shiftlighten får flimra till strax innanLadda ner filmen med den burnande Woken här:

Klippet är 54 sekunder. 8,5 Mb och Komprimerat med DivX


Eller se den i låg kvalitet
direkt på youtube:Foto: woken.se, Joacim Hansson, Tobias Ohlander Lennart Wirström samt Berra87


Back to 2008