Mediamarkt Sundsvall bjöd in Woken till sin monter på Sundsvalls Motormässa 21-22 mars.
Mässan hade ca 16000 besökare under två dagar och det kändes verkligen att vi var del av succen.
Något nedstämda kan man nog säga att vi var, efter raset i bromsbänken helgen innan, men det är ju sånt som händer. Bara bita ihop.
I början av mars fick jag hem nya Greg Weld Dragstar fälgarna och i samma ögonblick som jag fick dom bestälde jag nya däck från Persåkers.
Jag hade egentligen inte råd, men jag var tvungen att beställa för att hinna få dom till mässan. Det ekonomiska fick så att säga lösa sig vartefter. =)


Jag fick däcken på tisdagen, sedan var det bara att ösa på järnet för att hinna ändra bultdelning runtom på bilen, snickra ihop en någolunda verklighetstrogen kopia på en motor och göra vad som göras kan för att få bilen att se så komplett ut som möjligt.
Sista natten blev det såklart inget sova. Jag blev klar 07.00 med allting. Då hade Nalle fått åka hem och sova ett par timmar så han skulle kunna köra upp till Sundsvall.
Vår kontakt på Mediamarkt ringde flera gånger per dag och verkade minst sagt orolig.
-Vadå, har ni inte fått på hjulen ännu?
-Nä, jag hämtade ju däcken igår. =)
-Motorn då?
-Den plockar jag ihop på torsdag. Vi ska ju inte vara där förrns fredag eftermiddag juh. =)Man kan lungt säga att det blev en smula stressigt mot slutet så särskilt mycket bilder hann det inte tas medans det plockades ihop. Vi hade fått låna ett släp som vi tänkte åka upp med, men det visade sig vara 5cm för smalt så jag och Nalle åkte iväg till Preem och hyrde ett.
Transan var i ett så miserabelt skick att jag inte skulle våga köra upp den till Sundsvall olastad.
Tur att vi har nära till Preem.

När vi rullade in woken i hallen blev uppståndelsen nästan överväldigande.
Alla stannade till, tittade, frågade och berömde. Det var nästan på gränsen till jobbigt, eftersom vi inte hunnit lägga på dekoren utan var tvugna att göra det på plats i montern.
Dekoren anlände för övrigt till garaget strax efter midnatt mellan torsdag och fredag. =)

När väl mässan öppnade hade väl jag och Nalle någon slags plan att det skulle kunna vara lite avkoppling. Vi hade ju ingen egen monter utan woken stog ju bara i Mediamarkts monter för att dra folk...
...och drog folk gjorde den ju.
Knappt vi hann med vare sig lunch eller att gå runt och titta på mässan.
Mediamarkt demonstrerade kaffemaskiner och bakade pepparkakor i micro hela dagarna så helt utsvultna vart vi ju inte iaf. De sista två timmarna brukar vanligtvis vara ganska lugna på mässor vi varit på tidigare, så då tog vi chansen att gå runt en sväng och titta på övriga mässan...
det kändes verkligen helt dött de sista timmarna...
...men så kom vi tillbaks till woken för att typ hämta våra jackor och åka hem men det var bara glömma för det var där allt folk var.
-Vilken grej!

På söndag eftermiddag börjar många utställare rulla ut ur hallen lite innan mässan stänger, men för oss var det bara glömma. Folk kom fram och ville prata in i det sista, vilket i sig är väldigt kul, men vi ville ju hem någon gång också. =)
Givetvis var det snöoväder nästan hela vägen hem så Woken såg ut som en iglo när vi kom tillbaks till garaget.
Måttligt inbjudande.


Hot Wok Racing Tackar Johan Andersson på Mediamarkt Sundsvall
för en oförglömlig helg i Sundsvall.
Det här måste vi göra om!Back to 2009